Ο χάρτης του Halo Infinite θα έχει παρόμοιο μέγεθος με αυτόν του Batman Arkham.

Published on 12 November 2021 at 22:02

Χθες το απόγευμα το IGN μοιράστηκε τις πρώτες τους εντυπώσεις αφού δοκίμασαν για πρώτη φορά το campaign του Halo Infinite. Σε αυτή την πρώιμη πρόσβαση η ομάδα έχει εξηγήσει μερικές από τις πιο σημαντικές λεπτομέρειες του παιχνιδιού, όπως οι διαστάσεις του χάρτη της νέας δόσης του Halo.

Υπήρχαν πολλές εικασίες σχετικά με το μέγεθος του χάρτη που θα μπορούσε να μας προσφέρει το Halo Infinite ήταν γνωστό ότι το παιχνίδι θα είχε έναν χάρτη σημαντικού μεγέθους, αλλά όχι τόσο μεγάλο όσο αυτό που μπορούμε να δούμε σε παιχνίδια όπως το Red Dead Redemption ή το Fallout. Ο χάρτης του Halo Infinite θα είναι κάτι παρόμοιο με αυτό που παρατηρήθηκε στο έπος Batman Arkham

Αν και το Halo Infinite δεν έχει χάρτη στο μέγεθος της Red Dead Redemption ή του Assassin's Creed Valhalla οι διαστάσεις θα είναι παρόμοιες με το παιχνίδι Rocksteady θα μας προσφέρει αναμφίβολα δυνατότητες ελευθερίας και εξερεύνησης που δεν έχουμε ξαναδεί στο έπος. Το Halo ανέκαθεν χαρακτηριζόταν από την προσφορά ανοιχτών περιβαλλόντων και χαρτών, ακόμη και πολλών από αυτούς μεγάλων διαστάσεων, αλλά μέχρι τώρα δεν μας προσέφερε αυτή την ελευθερία στο campaign του.


«   »

Add comment

Comments

There are no comments yet.