Άλλη μία προσθήκη στην Ninja Theory!

Published on 16 November 2021 at 06:18

Η Ninja Theory μεγαλώνει. Από την εξαγορά της από τη Microsoft, το βρετανικό στούντιο συνεχίζει να αναπτύσσεται. Νέα στούντιο, νέα μέσα και, αναπόφευκτα, νέες ομάδες. Χθες οι προγραμματιστές του Hellblade II προσθέτουν άλλη μια άφιξη στο προσωπικό τους: τον Pasquale Scionti.

Αν μας ακολουθείτε τακτικά εδώ ή στο Twitter ο Pasquale Scionti μπορεί να μην είναι άγνωστος σε εσάς. Ο προγραμματιστής είναι ήδη γνωστός στα Xbox Game Studios από το πέρασμα του από την The Initiative όπου ήταν σε θέση να εργαστεί στο Perfect Dark. Ο άνθρωπος έμεινε εκεί για αρκετούς μήνες πριν τελικά ενταχθεί στην Treyarch.

Αλλά πέρα από την καριέρα του ο Pasquale Scionti έχει επίσης συνηθίσει να μοιράζεται τη δουλειά του μαζί μας σε δίκτυα. Παρακάτω μπορείτε να δείτε ένα παράδειγμα της δουλείας του.
Ειδικός στη Unreal Engine ο Pasquale Scionti θα είναι ένα επιπλέον πλεονέκτημα για την ομάδα της Ninja Theory. Φαίνεται ότι ο lighting artist θα δουλέψει στο Senua's Saga: Hellblade II που περιμένουμε με ανυπομονησία να δούμε.


«   »

Add comment

Comments

There are no comments yet.