Μάθαμε πως δημιουργήθηκε ο εξωσκελετός του Master Chief.

Published on 14 November 2021 at 22:43

Η 343 Industries κάνει τις τελικές προετοιμασίες για την κυκλοφορία του Halo Infinite. Για να κατευνάσουν την αναμονή όλων εκείνων που επιθυμούν να ξαναφορέσουν την πανοπλία του Σπαρτιάτη, αποφάσισαν να δημοσιεύσουν στο επίσημο κανάλι του παιχνιδιού ένα νέο τρέιλερ στο οποίο μας παρουσιάζεται η δημιουργία του βελτιωμένου εξωσκελετού που ο John-117 θα φέρει στην πιο σημαντική αποστολή του μέχρι σήμερα.

Με την ευκαιρία αυτή, όπως μπορούμε να δούμε στο βίντεο παρατηρούμε μια σειρά ανθρακωρύχων που εξάγουν ένα ορυκτό που θα είναι πολύ χρήσιμο για το UNSC. Μια ηρωική αποστολή αφού εκτελούν το έργο τους μετά από μια επίθεση από τους Banished που θα μπορούσε να προκαλέσει την κατάρρευση του ορυχείου και μαζί του την ελπίδα να πάρει αυτό το σπάνιο αλλά θεμελιώδες ορυκτό.

Μετά τον βομβαρδισμό μιας ανασκαφής του UNSC μια ομάδα αποικιακών ανθρακωρύχων προσφέρθηκε εθελοντικά να εξάγει ένα θεμελιώδες ορυκτό που θα είναι χρήσιμο για τον εξωσκελετό του Master Chiefl. Αυτή η πράξη εκτελείται παρόλο που το σπήλαιο μπορεί να καταρρεύσει μαζί με τους μέσα.


«   »

Add comment

Comments

There are no comments yet.