Ο Phil Spencer λυπάται που το Halo Infinite δεν ήταν στην πρεμιέρα του Xbox Series.

Published on 16 November 2021 at 09:29

Σε παρελθοντικό Xbox Game Showcase είχε επιβεβαιωθεί ότι το Halo Infinite θα ήταν ένα από τα παιχνίδια που θα έφταναν στην αγορά ταυτόχρονα με το Xbox Series. Το παιχνίδι υπέστη ξαφνική καθυστέρηση λόγω κριτικής που προκλήθηκε από την ημιτελή εμφάνιση που προσέφερε κατά την παρουσίαση του. Τώρα και με το χρόνο που έχει ήδη περάσει, ο Phil Spencer έχει δηλώσει σε μια πρόσφατη συνέντευξη ότι δεν ήταν ειλικρινείς με τον εαυτό τους και ότι χάρη στη δουλειά που έχουν κάνει με αυτόν τον επιπλέον χρόνο ήταν σε θέση να αναπτύξουν ένα καλογυαλισμένο προϊόν. 
Παρά το γεγονός ότι έχουν χλευαστεί σε όλο το δίκτυο από τα γραφεία του Redmond λένε ότι είναι πολύ ευχαριστημένοι με το έργο που έχει γίνει και ως εκ τούτου μας καλούν να ανακαλύψουμε την ημέρα κυκλοφορίας τους τον τεράστιο και φιλόδοξο κόσμο που δημιουργούν τα τελευταία χρόνια.

Δεν μου αρέσει ο τρόπος που έγινε. Δεν μου άρεσε να δείχνω το παιχνίδι, καθώς μιλούσαμε για την κυκλοφορία του ταυτόχρονα με τις κονσόλες επόμενης γενιάς και μετά από ένα μήνα να αποφασίσουμε να το καθυστερήσουμε. Έπρεπε να το ξέρουμε νωρίτερα και να είμαστε ειλικρινείς με τους εαυτούς μας. Δεν ήμασταν εκεί από εξαπάτηση, αλλά μάλλον από ελπίδα και πιστεύω ότι η ελπίδα δεν είναι μια μεγάλη αναπτυξιακή στρατηγική.

Οι περισσότερες από τις ανησυχίες μας σχετικά με την πολυαναμενόμενη πνευματική επαναφορά του Αρχικελευστή εξαφανίστηκαν και αυτός ήταν ένας από τους παράγοντες για να πάρουμε περισσότερο χρόνο για να τελειώσουμε τη δουλειά και να πάμε τους Brutes σε ένα μέρος όπου η ομάδα είναι ευχαριστημένη μαζί τους. Αυτό είναι ένα από τα πολλά θετικά παραδείγματα από 343 βιομηχανίες στις οποία εργάζεται και ευθυγραμμίζεται με την κοινότητα του Halo γύρω από τις προσδοκίες τους.


«   »

Add comment

Comments

There are no comments yet.