Το Xbox Game Pass είναι απολύτως βιώσιμο.

Published on 17 November 2021 at 06:46

Το Xbox Game Pass είναι επί του παρόντος η πιο γνωστή συνδρομητική υπηρεσία κονσόλας μεταξύ των gamers. Με ένα στοίχημα παρόμοιο με αυτό που μπορούμε να δούμε στο Netflix, έχουμε μια βιβλιοθήκη βιντεοπαιχνιδιών με περισσότερους από 400 τίτλους μεταξύ των οποίων μπορούμε να βρούμε παιχνίδια πρώτου μέρους καθώς και παιχνίδια τρίτου μέρους που δημιουργήθηκαν από το Xbox Game Studios.

Σε αυτά τα χρόνια έχουμε δει πώς η υπηρεσία δεν σταμάτησε να αυξάνεται και πώς έχει δημιουργηθεί μια καλή φήμη μεταξύ της κοινότητας των παικτών. Όπως σε κάθε καλή υπηρεσία έχει επίσης δυσφημιστεί με επιχειρήματα όπως ότι είναι ένα μη βιώσιμο σύστημα κάτι που ο Phil Spencer έχει αρνηθεί ξανά σε μια πρόσφατη συνέντευξη.

Πάντα σκοπεύω να θέτουμε τους στόχους μας προς τα πάνω. Το Game Pass τα πάει πολύ καλά τόσο εμπορικά όσο και δημιουργικά και ελκυστικά, οπότε πιστεύω ότι εξακολουθεί να είναι ένα πραγματικό ξεχωριστό στοιχείο για την πλατφόρμα μας και ένας θετικός παράγοντας για προγραμματιστές και παίκτες.

Μπορείτε να βασιστείτε στο Game Pass. Υποθέτω ότι δεν ξέρετε πόσοι συνδρομητές υπάρχουν και πόσα ξοδεύουν μεμονωμένα, αλλά μπορείτε να κερδίσετε ενημερωμένες και κυριολεκτικές αποφάσεις. Αν δεχτούμε αυτό που πιστεύουμε ότι θα μπορούσε να γίνει Game Pass, θα μπορούσε να το κάνει με οποιοδήποτε μέρος της επιχείρησης. Το Game Pass είναι απολύτως βιώσιμο.

Επί του παρόντος, η υπηρεσία απολαμβάνει αξιοζήλευτη υγεία και ακόμα καλύτερη ικανότητα ανάπτυξης, οπότε μπορούμε να δούμε μόνο ποιο μπορεί να είναι το ανώτατο όριο τα επόμενα χρόνια του Xbox Game Pass.


«   »

Add comment

Comments

There are no comments yet.