Οι αλλαγές στο Battlepass του Halo Infinite ίσως έρθουν μέχρι το τέλος της εβδομάδας

Published on 18 November 2021 at 10:34

Σχεδόν τελειώνουμε το 2021, αλλά πριν από αυτό θα δούμε πώς τα Xbox Game Studios της Microsoft αποχαιρετούν τη χρονιά με στυλ με το Halo Infinite να είναι το τελικό αποκορύφωμα τον προσεχή Δεκέμβριο.

Αν και ήμασταν ήδη λίγες μέρες με φήμες, στις 15 του μηνός το δωρεάν plamultiplayer και αυτή η νέα δόση κυκλοφόρησε με πλήρη έκπληξη τόσο στον υπολογιστή όσο και σε κονσόλες προηγούμενης και νέας γενιάς εκτός από το να είναι διαθέσιμη μέσω της υπηρεσίας Xbox Game Pass.
Αν και το παιχνίδι έχει γεμίσει με εξαιρετικά θετικές κριτικές, ένα από τα κύρια παράπονα που έχουν επικοινωνήσει οι οπαδοί είναι το Battlepass που πρέπει να ακολουθήσει και πόσο αργή γίνεται η εξέλιξη του, οπότε για τους παίκτες που δεν έχουν καμία πρόθεση να το πληρώσουν μπορεί να είναι κάτι πραγματικά ενοχλητικό.
Ευτυχώς βλέπουμε πώς η 343 Industries ακούει τους οπαδούς και ήδη φαίνεται να είναι κοντά στην εφαρμογή αλλαγών σε αυτό το Battle pass στο Halo Infinite, ξεκινώντας με την προσθήκη απλών καθημερινών προκλήσεων, τροποποιώντας τις εβδομαδιαίες που είναι πολύ περίπλοκες και αυξάνοντας το xp boost από τριάντα λεπτά σε μία ώρα. Αυτό έχει κοινοποιηθεί από τον διευθυντή του στούντιο στο Twitter του και αναμένεται ότι τις επόμενες ημέρες όλα αυτά θα τροποποιηθούν.


«   »

Add comment

Comments

There are no comments yet.