Τα παιχνίδια Sonic του Xbox 360 έχουν «μεταμορφωθεί» στο Xbox Series X|S χάρη στο FPS Boost

Published on 18 November 2021 at 23:10

Είναι πάντα καλό να αποκαλύπτετε αυτές τις υπέροχες εκπλήξεις που εμφανίζονται στους κατόχους κονσολών Xbox. Όπως αναφέραμε νωρίτερα μέσα στην εβδομάδα 72 έλαβαν την υποστήριξη FPS Boost ως μέρος της τελευταίας παρτίδας του backward compatibility που ανακοινώθηκε κατά τη διάρκεια της streaming εκδήλωσης για την 20η επέτειο του Xbox.

Μεταξύ των τίτλων που πέτυχαν μια μεγάλη αύξηση της απόδοσης ήταν μια σειρά από παιχνίδια Sonic the Hedgehog και συγκεκριμένα τα Sonic Generations, Sonic Unleashed και Sonic All-Stars Racing Transformed. Οι φίλου του αγαπητού μπλε σκαντζόχοιρου αναφωνήσαν στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης την χαρά τους για αυτές τις αξιοσημείωτες βελτιώσεις.

Όπως θα δείτε παρακάτω φαίνεται ότι μεγάλο μέρος του έπους του Sonic είναι καλύτερο από ποτέ, καθώς οι βελτιώσεις έχουν προκαλέσει αντίκτυπο στις απόψεις των παικτών, με τους τίτλους να φαίνονται και να παίζουν καλύτερα από ποτέ με το Auto HDR και το FPS Boost. Το Sonic Generations, για παράδειγμα, τρέχει τώρα στα 4k60fps και γνωρίζουμε πόσο γρήγορος είναι ο αγαπημένος μας σκαντζόχοιρος.


«   »

Add comment

Comments

There are no comments yet.