Πώς να αποκτήσετε την Yoroi Samurai Armour στο Halo Infinite Fracture Tenrai Event.

Published on 19 November 2021 at 20:16

Η πρώτη σεζόν δράσης για το Halo Infinite multiplayer το Heroes of Reach, βρίσκεται επίσημα σε εξέλιξη και ήδη η 343 Industries έχει περιγράψει λεπτομερώς το πρώτο ειδικό γεγονός του παιχνιδιού. Ένα γεγονός μέσω του οποίου οι παίκτες μπορούν να αρπάξουν τον εαυτό τους ένα αρκετά θεαματικό σύνολο πανοπλίας την Yoroi Samurai.

Όπως περιγράφεται αναλυτικά στον επίσημο λογαριασμό του παιχνιδιού στο Twitter, η εκδήλωση "Fracture: Tenrai" της επόμενης εβδομάδας θα ξεκινήσει την Τρίτη 23 Νοεμβρίου μέχρι τις 30 του μήνα, δίνοντας στους παίκτες μια εβδομάδα για να αντιμετωπίσουν τα όποια challenges παρουσιαστούν! Δυστυχώς δεν έχουμε παραπάνω λεπτομέρειες ακόμα, .

Πιστεύουμε ότι, δεδομένης της καθημερινής και εβδομαδιαίας ειδικής πρόκλησης της προόδου στο παιχνίδι, οι παίκτες θα τεθούν σε προκλήσεις (challenges ) για να ολοκληρωθούν. Αν τύχει να έχετε λίγο χρόνο την επόμενη εβδομάδα, θα έχετε επίσης μια άλλη ευκαιρία να αρπάξετε την Yoroi armour καθώς η εκδήλωση θα επιστρέψει στο μέλλον. Γι' αυτό μην ανησυχείς αν δεν μπορείς να το αντιμετωπίσεις όλη την πρώτη φορά.

Οι παίκτες που δεν θέλουν να ξοδέψουν χρήματα για το Premium Battle Pass του Halo Infinite θα χαρούν επίσης να ακούσουν ότι αυτή η ειδική εκδήλωση είναι ανοιχτή σε όλους τους παίκτες δωρεάν, οπότε δεν υπάρχει εμπόδιο (εκτός από τον ελεύθερο χρόνο ) για να πάρετε στα χέρια σας αυτόν την πανοπλία.


«   »

Add comment

Comments

There are no comments yet.