Το Halo Infinite είναι και επίσημα χρυσό.

Published on 20 November 2021 at 10:23

Οι φίλοι του Halo ήταν τυχεροί όλη την εβδομάδα. Στην αρχή της εβδομάδας συμπίπτοντας με τον εορτασμό της 20ης επετείου του Xbox, επιβεβαιώθηκε ότι το multiplayer του Halo Infinite ήταν άμεσα διαθέσιμο σε όλο τον κόσμο τώρα είμαστε σε θέση να γνωρίζουμε ότι το Halo Infinite έγινε χρυσό.

Ή 343 Industries επιβεβαίωσαν ότι το Halo Infinite είναι ήδη χρυσό, μέσω ενός streaming που πραγματοποιήθηκε όπου μπορέσαμε να δούμε περιεχόμενο από το campaign του τίτλου. Ωστόσο όλα τα μέλη της ομάδας έπαιζαν σε multiplayer όταν επιβεβαιώθηκε η είδηση.

Μετά από μερικά χρόνια η νέα δόση του Master Chief έχει περάσει από κάποιες επιπλοκές κάτι που ήταν εμφανές την πρώτη φορά που έδειξαν gameplay του τίτλου στο κοινό ότι το Halo Infinite έγινε χρυσό είναι μεγάλη είδηση γιατί σημαίνει ότι ελλείψει των μικρών διορθώσεων που πρέπει να κάνει η ομάδα ανάπτυξης, ο τίτλος έχει ήδη τελειώσει και επίσημα την ανάπτυξή του.

Ωστόσο, παρά το γεγονός ότι το Halo Infinite είναι ήδη χρυσό, υπάρχουν κάποια στοιχεία που δεν θα φτάσουν στον τίτλο κατά την κυκλοφορία. Για παράδειγμα, σήμερα επιβεβαιώθηκε επίσης ότι το Cop campaing του παιχνιδιού δεν θα φτάσει πριν από τον Μάιο του 2022, οπότε θα πρέπει να περιμένουμε λίγο για να έχουμε την πλήρη εμπειρία.

Αλλά ακόμα κι έτσι ότι ο τίτλος έχει ήδη ολοκληρώσει την ανάπτυξή του είναι χωρίς αμφιβολία, μία μεγάλη είδηση για να το γιορτάσουμε. Το Halo Infinite θα κυκλοφορήσει στις 8 Δεκεμβρίου για xbox One, Xbox Series X|S και PC.


«   »

Add comment

Comments

There are no comments yet.