Το Digital Foundry αναλύει την απόδοση του Halo Infinite στο Xbox Series X|S

Published on 21 November 2021 at 11:23

Σίγουρα έχετε αναρωτηθεί πώς θα είναι η απόδοση του Halo Infinite στο Xbox Series X|S. Δεν αναφερόμαστε στο multiplayer, αλλά στο campaign το οποίο όλοι όσοι είχαν την ευκαιρία να το δοκιμάσουν τα γραφικά του βρίσκονται σε άλλο επίπεδο. Το Digital Foundry κατάφερε να δοκιμάσει το campaign του Halo Infinite και τα συμπεράσματά τους είναι ενδιαφέροντα τόσο για το Xbox Series X αλλά όχι τόσο για το Xbox Series S.

Η απόδοση του Halo Infinite στο Xbox Series X σε quality mode προσφέρει δυναμική ανάλυση 4K και σταθερή ανάλυση 60fps κάτι που τα περισσότερα παιχνίδια διατηρούν για το performance mode. Μιλώντας για για την δεύτερη λειτουργία του halo Infinite στο Xbox Series X φτάνει τα 120fps, αλλά θυσιάζει την ανάλυση, πέφτοντας στα 1080p.

Η ιδέα ενός παιχνιδιού τόσο φιλόδοξου όσο το Halo Infinite επιτυγχάνοντας τα 120fps είναι σίγουρα εκπληκτική. Ωστόσο, έχει ένα κόστος. Το πρώτο πράγμα είναι ότι δεν προσφέρει 120 σταθερά fps, αλλά είναι μεταξύ 100 και 110 fps. Έτσι, η λειτουργία απόδοσης είναι ίσως λίγο ασταθής αλλά όλα αντισταθμίζονται από μια λειτουργία ποιότητας που λειτουργεί σε 4K και σε σταθερά 60 fps.

Δυστυχώς, τα νέα δεν είναι τόσο καλά για το Xbox Series S. Η λειτουργία ποιότητας λειτουργεί σε κλειδωμένη ανάλυση 1080p και 30fps, ενώ η λειτουργία απόδοσης προσφέρει δυναμική ανάλυση 1080p δυναμική και σταθερή 60fps. Η απόδοση του Halo Infinite στο Xbox Series X|S έχει μεγάλες διαφορές ανάλογα με την κονσόλα. Το μεγαλύτερο ερώτημα είναι πώς θα λειτουργήσει στο Xbox One.


«   »

Add comment

Comments

There are no comments yet.