Ο κύκλος ημέρας και νύχτας στο Halo Infinite είναι πραγματικά πανέμορφος.

Published on 23 November 2021 at 08:58

Σχεδόν τελειώνουμε το 2021, αλλά πριν από αυτό θα δούμε πώς τα Xbox Game Studios της Microsoft αποχαιρετούν τη χρονιά με στυλ με τίτλους μεταξύ των γενεών, με τεχνολογίες που κόβουν την ανάσα ακόμα και από τις πιο απαιτητικές και με το Halo Infinite να είναι το τελικό αποκορύφωμα τον προσεχή Δεκέμβριο.

Αν και είχαμε πολλές φήμες μέσα σε λίγες μέρες  στις 15 του μηνός το δωρεάν plamultiplayer και αυτή η νέα δόση κυκλοφόρησε τόσο στον υπολογιστή όσο και σε κονσόλες προηγούμενης και νέας γενιάς και φυσικά είναι διαθέσιμη μέσω της υπηρεσίας Xbox Game Pass.
Σε αντίθεση με το multiplayer  το campaign θα "ερθει" το φως στην ημερομηνία που είχε αρχικά οριστεί, δηλαδή στις 8 Δεκεμβρίου, αν και υπάρχουν ήδη αρκετά μέσα ενημέρωσης που έχουν καταφέρει να δοκιμάσουν τις πρώτες ώρες αυτής της νέας ιστορίας και έχουν αφήσει τις εντυπώσεις τους.

Έχουμε ήδη δει αρκετές πτυχές του κόσμου που θα εξερευνήσουμε στο Halo Infinite, το οποίο είναι πραγματικά όμορφο και απόδειξη τους είναι το τοπίο που κινείται σε γρήγορη κίνηση ενώ ο κύκλος της ημέρας και της νύχτας εξελίσσεται, εκτός από το πώς οι εχθροί και περισσότερα στοιχεία που βλέπουμε στη σκηνή μετακινούνται από το ένα μέρος στο άλλο, που δίνει την αίσθηση ενός ζωντανού κόσμου. Μπορείτε να το δείτε αυτό στο βίντεο που δημοσιεύθηκε από το κανάλι Greenskull.


«   »

Add comment

Comments

There are no comments yet.