Ο πρώην πρόεδρος της Nintendo America λέει ότι η βιομηχανία των videogames είναι "καλύτερη" λόγω του Xbox.

Published on 24 November 2021 at 22:47

Το Xbox γιορτάζει επί του παρόντος την 20ή επέτειό του και ως μέρος αυτού, πραγματοποιήθηκε μια συζήτηση εφ όλης της ύλης και παρουσιαστής ήταν ο πρώην πρόεδρος της Nintendo της Αμερικής Reggie Fils-Aimé.

Ενώ ο Reggie ήταν τεχνικά εκεί για να καθοδηγήσει τη συζήτηση μερικών από τους πρωτοπόρους του Xbox, μοιράστηκε επίσης τις δικές του ιδέες για το πόσο μακριά είχε προχωρήσει το Xbox brand σε 20 χρόνια επαινώντας την για το ρόλο της στην ανάπτυξη της βιομηχανίας.

" Τη στιγμή της κυκλοφορίας αυτή τη στιγμή, 20 χρόνια αργότερα, ο κλάδος είναι καλύτερος λόγω της κυκλοφορίας του xbox. Πιστεύω με πάθος σε αυτό. Και το γεγονός ότι υπάρχουν όλες αυτές οι εταιρείες που κάνουν όλο αυτό το υπέροχο περιεχόμενο. Το οικοσύστημα είναι τόσο ισχυρό που το Xbox είναι ένα μεγάλο μέρος αυτού. "

"Όταν κυκλοφόρησε το Xbox, δεν ήμουν στη βιομηχανία, ήμουν καταναλωτής - ήμουν αυτός ο  καταναλωτής που είχε ήδη ένα PS2 στο σπίτι μου, είχε ένα N64, σκεφτόταν ένα GameCube, αλλά στην πραγματικότητα δεν αγόρασε ένα GameCube μέχρι που έγινα μέρος της Nintendo. Αλλά ο γιος μου, ένας άπληστος παίκτης, ήταν αυτός που είπε ότι έπρεπε να ρίξουμε μια ματιά στο Xbox. Η ναυαρχίδα ήταν το Halo, και αυτή η εμπειρία είναι αυτό που έφερε το αρχικό Xbox στο σπίτι μου με αυτό το μεγάλο χειριστήριο. Αυτή είναι η μνήμη μου για το xbox . "

Είναι υπέροχο να βλέπεις τον Reggie να επαινεί το Xbox και να αναγνωρίζει τις συνεισφορά του στη βιομηχανία τα τελευταία 20 χρόνια. 


«   »

Add comment

Comments

There are no comments yet.