Ο Phil Spencer μας δίνει μια μικρή ματιά στο πώς θα είναι τα μελλοντικά σχέδια του Xbox

Published on 26 November 2021 at 23:20

Μόλις πριν από λίγες ημέρες, το Xbox γιόρτασε την εικοστή επέτειό του με ένα σύντομο, αλλά ενδιαφέρον βίντεο στο οποίο όχι μόνο ανακοίνωσαν την αιφνιδιαστική κυκλοφορία του Halo Infinite multiplayer του, εκτός από την ανακοίνωση ενός ντοκιμαντέρ, ενός μικρού teaser της σειράς Halo και γενικά γιορτάσαν την ιστορία του Xbox Brand.

Και σε αυτό φυσικά, προστέθηκε το podcast του Larry Hyrb (Major Nelson) ο οποίος δεν έχασε την ευκαιρία να πραγματοποιήσει μια συνέντευξη με έναν από τους καλούς του φίλους και ίσως το πιο σημαντικό πρόσωπο μέσα στο Xbox, τον Phil Spencer.

Μέσα στα σχεδόν 17 λεπτά που διαρκεί η συνέντευξη, ο Larry και ο Phil εκμεταλλεύτηκαν την ευκαιρία να μιλήσουν για τα λίγο από τα πάντα : από μια ενδιαφέρουσα ιστορία για την κυκλοφορία των αρχικών Psychonauts, μέχρι το πώς τα first-person shooters δεν είναι οι προτιμώμενοι τίτλοι του Spencer (παρόλο που έχει 1200 ώρες στο Destiny 2),και ακόμη και αστειεύεται για το πώς η σύζυγός του τον ενοχλεί λέγοντάς του πώς "βρήκε τη μόνη δουλειά για την οποία έχει τα προσόντα να κάνει" μεταξύ πολλών άλλων.

Ομοίως, ένα από τα πιο ενδιαφέροντα πράγματα ήρθε κοντά στο τέλος της συνέντευξης, όταν ο Phil Spencer μας λέει πώς λειτουργούν τα μελλοντικά σχέδια της εταιρείας και πώς η Xbox team αναλύει τα μελλοντικά σχέδιά της στο "Horizon 1" (άμεσο μέλλον), στο "Horizon 2" (περίπου 2-3 χρόνια μακριά) και στο "Horizon 3" (περίπου 10 χρόνια μακριά).

Ξεκινήσαμε με αρκετές ιδέες του Horizon 3 πριν από μερικά χρόνια. Το XCloud ήταν ένα από αυτά, το Game Pass ένα άλλο. Αυτό που με ενθουσιάζει περισσότερο τώρα είναι ότι κάνουμε το ίδιο πράγμα, "δημιουργούμε ιδέες" για το τελευταίο. Ποιες είναι αυτές οι ιδέες για το "Horizon 3"; Ποια είναι τα πράγματα που σε 5 ή 10 χρόνια από τώρα θα είμαστε χαρούμενοι που τα ξεκινήσαμε σήμερα;

Πρέπει να πιέζουμε συνεχώς τα όρια αυτού που κάνουμε, γιατί οι παίκτες πάντα απαιτούν περισσότερα. Πρέπει να βγούμε έξω και να επενδύσουμε σε αυτό".

Παρακάτω σας παραθέτουμε την πλήρη συνέντευξη, η οποία το πρώτο μέρος είναι με τον Phil Spencer, αφιερώνοντας το δεύτερο στην ομάδα πίσω από το multiplayer του Halo Infinite.


«   »

Add comment

Comments

There are no comments yet.