Η Roblox μηνύει έναν χρήστη για παρενόχληση άλλων παικτών και τρομοκρατικές απειλές

Published on 26 November 2021 at 11:20

Αυτό που δεν συμβαίνει στην κοινότητα roblox δεν συμβαίνει πουθενά, αυτή τη φορά αυτό που πρόκειται να μοιραστούμε μαζί σας είναι αρκετά σοβαρό. Για να σας δώσουμε μια ιδέα για τη κατάσταση η εταιρεία roblox χρειάστηκε να παρέμβει για να μηνύσει έναν γνωστό YouTuber για τρομοκρατικές απειλές και παρενόχληση άλλων παικτών.

Ο άνθρωπος που έχει μηνυθεί είναι ο YouTuber, Ruben Sim, η εταιρεία Roblox δεν έχει προχώρησε μόνο με  ημίμετρα και στις 23 Νοεμβρίου παρουσιάστηκε αυτή την πραγματικά σοβαρή δικαστική αγωγή κατά του χρήστη της πλατφόρμας. Τα γεγονότα συνέβησαν τον Οκτώβριο και η ομάδα του Roblox τον μήνυσε τώρα τον Νοέμβριο, ισχυριζόμενη επίσης ότι έχει επενδύσει περισσότερα από 50.000 δολάρια για να διευκρινίσει και να διερευνήσει όλα όσα συνέβησαν.

Παράνομες πράξεις που αποσκοπούν να βλάψουν άλλους χρήστες του Roblox. Τρομοκρατικές απειλές που οδήγησαν στο κλείσιμο του Roblox Developers Conference.

Σε αυτόν τον χρήστη εκκρεμούν κατηγορίες όπως παρενόχληση, διακρίσεις, ομοφοβία και για ναζιστικές φωτογραφίες όπως του Χίτλερ. Όπως μπορείτε να δείτε δεν είναι ένα απλό πράγμα και η ομάδα Roblox τον έχει αποβάλει από τους servers τους και έφτασε στο σημείο ότι έπρεπε να διαγράψει περισσότερους από 100 λογαριασμούς και να θέσει ειδικούς moderators για αυτόν.


«   »

Add comment

Comments

There are no comments yet.