Αποκτήστε ένα Xbox Series S στη χαμηλότερη ιστορική τιμή του

Published on 26 November 2021 at 07:14

Λίγο περισσότερο από ένα χρόνο πριν, οι νέες κονσόλες της Microsoft προσγειώθηκαν στην αγορά. Αν και είναι αλήθεια ότι το μεγαλύτερο μέρος της προσοχής έχει ληφθεί από το Xbox Series X, δεν μπορούμε να παραβλέψουμε το Xbox Series S, μια κονσόλα αυθεντικής επόμενης γενιάς, αλλά με πολύ μικρότερο μέγεθος και τιμή.

Τώρα που έφτασε η black friday υπάρχουν πολλοί από εμάς που ψάχνουμε για τις καλύτερες προσφορές για να τους πάμε στο σπίτι μας. Αν ψάχνετε για την τέλεια στιγμή για να αποκτήσετε ένα νέο Xbox Series S είστε πραγματικά τυχεροί: πάρτε το μόνο για 269 ευρώ.

Καθώς το διαβάζετε τώρα και για περιορισμένο χρονικό διάστημα μπορούμε να αποκτήσουμε ένα νέο Xbox Series, ιδανικό για όσους θέλουν μια κονσόλα επόμενης γενιάς που δεν θα παίζουν σε αναλύσεις 4K ή να αγοράζουν φυσικές εκδόσεις των παιχνιδιών. Μην υποτιμάτε καθόλου την απόδοση αυτού του υλικού γιατί έχουμε δει μπορει να προσφέρει ο μικρός αδερφός !

Αν δεν θέλετε να παραβλέψετε αυτή τη φανταστική προσφορά, μπορείτε να πάρετε ένα από αυτά τα Xbox Series S στα 269 ευρώ τόσο στο Microsoft Store (δυστυχώς όχι Ελλάδος ακόμα)  όσο και στο Amazon Ισπανίας και Γερμανίας! Όσοι θέλετε μπορείτε να κάνετε παραγγελία από τους αναγραφόμενου ιστότοπους η μπορείτε να περιμείνετε μήπως έρθει και στην Ελληνική αγορά!


«   »

Add comment

Comments

There are no comments yet.