Άλλο ένα νέο παιχνίδι φτάνει αιφνιδιαστικά στο Xbox Game Pass

Published on 2 December 2021 at 19:21

Τα παιχνίδια που θα έρχονταν στην υπηρεσία της Microsoft έχουν ανακοινώθηκαν και έχουμε ήδη αρχίσει να έχουμε εκπλήξεις, καθώς ένα νέο παιχνίδι έφτασε στο Xbox Game Pass που δεν ήταν στην λίστα. Αυτό είναι το Townscaper, το οποίο είναι εύκολα ένα από τα πιο όμορφα παιχνίδια που έχουν βγει φέτος. Και είναι ότι το Townscaper από την κυκλοφορία του τον Αύγουστο έτους έχει κερδίσει αρκετούς οπαδούς . Σε ένα γοητευτικό βενετσιάνικο περιβάλλον, θα πρέπει να χτίσετε πόλεις, χωριά, κτίρια.

Αυτό το απλό δημιουργικό παιχνίδι οικοδόμησης πόλεων κυκλοφόρησε από έναν από τους δημιουργούς του εξαιρετικού Bad North. Το νέο παιχνίδι του Xbox Game Pass είναι πραγματικά απλό, αλλά πολύ όμορφο, βασισμένο στην οικοδόμηση της δικής σας πόλης σύμφωνα με το όραμά σας, με διαισθητικό έλεγχο και εύκολο στη χρήση. Μία από της μεγάλες attraction του Townscaper είναι το πόσο εύκολο είναι να παίξετε. Το Townscaper περιγράφεται ως ένα στιγμιαίο παιχνίδι οικοδόμησης πόλεων και αυτό το συνοψίζει τέλεια: χρησιμοποιείτε το χειριστήριο για να μετακινηθείτε στον τόπο όπου θέλετε να χτίσετε την πόλη σας, τα κτίρια εμφανίζονται αμέσως στο παιχνίδι. Μπορείτε να επεκταθείτε προς οποιαδήποτε κατεύθυνση θέλετε αλλάζοντας τα χρώματα καθώς προχωράτε.

Το νέο παιχνίδι Xbox Game Pass ακολουθεί τα κάπως μινιμαλιστικά βήματα του Bad North, του παιχνιδιού στρατηγικής των Βίκινγκς στο οποίο πρέπει να υπερασπιστείτε ένα μικρό νησί από τα κύματα των εισβολέων που φτάνουν με βάρκες όπου είναι πραγματική ευχαρίστηση να το παίξετε.


«   »

Add comment

Comments

There are no comments yet.