Η InXile Entertainment αποκαλύπτει το νέο της λογότυπο

Published on 3 December 2021 at 14:12

Είχαμε ένα έτος 2021 γεμάτο καινοτομίες όσον αφορά τα βιντεοπαιχνίδια και τις μεγάλες κυκλοφορίες που έχουν δει το φως κατά τη διάρκεια των μηνών, όντας το Halo Infinite αυτό που αναμένεται να είναι το τελικό αποκορύφωμα που θα ολοκληρωθεί πριν εισέλθουμε στις καινοτομίες που μας περιμένουν το 2022.

Και είχαμε μια πολυάσχολη χρονιά από την πλευρά των Xbox Game Studios με σημαντικές κυκλοφορίες όπως το Microsoft Flight Simulator για κονσόλες ή το Forza Horizon 5 και φαίνεται ότι το επόμενο έτος δεν θα είναι λιγότερο για νεοαποκτηθέντα στούντιο όπως η Bethesda και η Arkane.

Αυτή τη στιγμή γνωρίζουμε ότι όλοι οι προγραμματιστές του Xbox εργάζονται σε νέα έργα και πολλά από αυτά να μην έχουν ακόμη ανακοινωθεί επίσημα. Η InXile Entertainment δημιουργός του Wasteland 3 έχει ήδη δώσει ενδείξεις για ορισμένες πτυχές των αποκλειστικών μελλοντικών παιχνιδιών της στις πλατφόρμες της Microsoft.

Ενώ ελπίζουμε ότι τους επόμενους μήνες θα εμφανιστούν κάποια νέα σχετικά με το τι εργάζονται, η InXile Entertainment άλλαξε το λογότυπό της για να έχει μια πιο xbox εμφάνιση και να καταστήσει σαφές ότι αποτελούν μέρος των Xbox Game Studios, κάτι που έχει κοινοποιηθεί στον επίσημο λογαριασμό της στο Twitter..


«   »

Add comment

Comments

There are no comments yet.