Η Take Two μηνύει το It Takes Two για παραβίαση εμπορικού σήματος

Published on 4 December 2021 at 11:32

Σε ένα είδος παράξενου γλωσσοδέτη το It Take Two κατηγορήθηκε από την Take Two για παραβίαση του εμπορικού σήματος που ανήκει στην εταιρεία, προφανώς όσον αφορά το όνομα του παιχνιδιού που μοιάζει αρκετά με το όνομα του εκδότη του gta.

Αν και μπορεί να είναι αστείο, φαίνεται ότι είναι πολύ σοβαρό γι 'αυτό: συνεχίζοντας την ακούραστη νομική δραστηριότητά η οποία έχει οδηγήσει πρόσφατα στη μάχη κατά των modders και άλλων τύπων που είναι ένοχοι ότι έχουν αγγίξει τις ιδιοκτησίες τους η αμερικανική εταιρεία κατηγορεί επίσης την ομάδα Hazelight ότι παραβίασε τα δικαιώματα της μάρκας Take Two επιλέγοντας τον τίτλο που αποδίδεται στο αξιοσημείωτο παιχνίδι του Josef Fares.

Για να είστε σίγουροι, η καταγγελία της Take Two έφτασε στους προγραμματιστές πριν από λίγους μήνες, λίγο μετά την κυκλοφορία του It Takes Two αλλά το θέμα προφανώς εξελίχθηκε έχει δημοσιοποιήθηκε.

Η Hazelight έχει ήδη εγκαταλείψει τη δυνατότητα να κατέχει τα δικαιώματα τίτλου στο εξαιρετικό παζλ συνεταιριστικής δράσης του, αλλά το Take Two δεν φαίνεται να έχει σταματήσει.

Η ομάδα του Josef Fares δήλωσε ότι "δεν μπορεί να σχολιάσει εκκρεμείς δικαστικές διαδικασίες", αλλά ελπίζει επίσης ότι "όλα μπορούν να επιλυθούν". Δεν υπάρχουν ακόμα επίσημα σχόλια από την Take two για το θέμα, οπότε ας περιμένουμε να δούμε πώς θα εξελιχθεί αυτό. Εν τω μεταξύ το It Take Two έχει πουλήσει πάνω από τρία εκατομμύρια αντίτυπα με δεδομένα που έχουν ενημερωθεί μέχρι τον Οκτώβριο και είναι προς το παρόν υποψήφιο σε διάφορες κατηγορίες στα Game Awards 2021, συμπεριλαμβανομένου του κύριου, του Παιχνιδιού της Χρονιάς.


«   »

Add comment

Comments

There are no comments yet.