Ίσως δούμε και το Avowed στα Game Awards.

Published on 4 December 2021 at 20:21

Απομένει μία εβδομάδα για τα Game Awards 2021 με την εκδήλωση να ξεκινά στις 9 Δεκεμβρίου .Υπόσχονται ότι στο πλαίσιο αυτής της εκδήλωσης, οι παίκτες θα έχουν περισσότερες από 20 νέες ανακοινώσεις και αναμένονται πληροφορίες για πολλά παιχνίδια. Φημολογείται ότι αυτά τα παιχνίδια θα περιλαμβάνουν και τίτλους για το Xbox.

Ο γνωστός insider Jeff Grubb ως μέρος του podcast είπε ότι γνωρίζει για τα σχέδια του Xbox στα Game Awards 2021. Σημείωσε ότι η Microsoft μπορεί να δείξει το Hellblade 2 και το Avowed ως μέρος της εκδήλωσης. Οι φήμες για την εμφάνιση του Hellblade 2 είχαν προηγουμένως επιβεβαιωθεί από άλλους insiiders. Ένα άλλο παιχνίδι που φαινόταν εξαφανισμένο αλλά μπορεί να επιστρέψει είναι το The Last Night.

Σημειώστε ότι φέτος η Microsoft δεν έδειξε κάτι από το Avowed αλλά υπήρχαν πολλές πληροφορίες σχετικά με αυτό από έναν άλλο insider τον Jez Corden. Φαίνεται ότι το παιχνίδι βρίσκεται σε ενεργό στάδιο ανάπτυξης, και αυτό θα έπρεπε να είχε δώσει παρουσία στην E3 2021 για το οποίο ο Jeff Grubb μίλησε επίσης στο podcast. Δήλωσε ότι "υπήρξε κάποια παρεξήγηση μεταξύ Obsidian και της Microsoft κατά τη διάρκεια της φετινής E3, όταν το Xbox τους είπε να δείξουν το Outer Worlds 2 και αργότερα τους είπε γιατί δεν εμφανίζουμε το Avowed;"

Επίσης, στα μέσα του έτους η Obsidian είπε ότι σύντομα θα έχουμε νέα για το Avowed αλλά μέχρι στιγμής τίποτα. Φαίνεται ότι όλα πάνε καλά και ότι θέλουν πραγματικά να δείξουν αυτό το παιχνίδι.


«   »

Add comment

Comments

There are no comments yet.