Το Halo Infinite Battle Pass μόλις έγινε πολύ καλύτερο

Published on 4 December 2021 at 22:01

Ένα από τα μεγαλύτερα πλεονεκτήματα της 343 Industries, του στούντιο που είναι υπεύθυνο για την ανάπτυξη του Halo Infinite είναι ότι είναι πάντα πρόθυμοι να ακούσουν τις λαχτάρα των παικτών να βελτιώσουν το παιχνίδι τους. Μετά από εβδομάδες αντιδράσεων της κοινότητας η 343 ανακοίνωσαν ριζικές αλλαγές στο αμφιλεγόμενο Battle Pass του Halo Infinite. Οι προσαρμογές αυτές κάνουν την πρόοδο πολύ πιο φιλική, επιτρέποντάς σας να ανεβείς πιο εύκολα επίπεδο τουλάχιστον μία φορά την ημέρα.

Πριν από δύο εβδομάδες, η 343 Industries κυκλοφόρησε δωρεάν το multiplayer για το Halo Infinite σε Xbox και PC εν όψει της προγραμματισμένης κυκλοφορίας για τις 8 Δεκεμβρίου. Οι παίκτες επαίνεσαν ευρέως τα βασικά στοιχεία του Infinite, αλλά επέκριναν τα ελεύθερα στοιχεία του, συμπεριλαμβανομένης του game pass λέγοντας ότι η πρόοδος ήταν αργή.

Το Halo Infinite Battle Pass διαθέτει 100 επίπεδα. Για να προχωρήσετε μέσα από τις κατατάξεις στο Battle Pass πρέπει να κερδίσετε καθημερινές ή εβδομαδιαίες προκλήσεις για να κερδίσετε XP. Χρειάζονται 1.000 XP για να ανέβεις επίπεδο αλλά δεν παίρνετε μπόνους XP όταν κερδίζετε παιχνίδια ή εάν παίξετε εξαιρετικά καλά.

Το νέο μοντέλο επιταχύνει σημαντικά τη διαδικασία. Για τον πρώτο αγώνα της ημέρας, θα κερδίσετε 300XP. Το δεύτερο και το τρίτο θα αποδώσουν 200XP. Το 4 μέχρι 6, 100XP το καθένα. Η τρέχουσα δομή, η οποία σας δίνει 50XP ανά παιχνίδι, ξεκινά στο έβδομο παιχνίδι. Ο κύκλος επανεκκινείται κάθε 24 ώρες. Σύμφωνα με αυτό το μοντέλο, θα ανεβαίνουμε ένα επίπεδο παίζοντας έξι παιχνίδια και στη συνέχεια θα επιστρέψεις στο ρυθμό των 20 αγώνων ανά επίπεδο μέχρι την επόμενη μέρα.

"Αφού είδαμε πώς ανέβαινε το XP από τις [αρχικές] αλλαγές, συνειδητοποιήσαμε ότι οι παίκτες ξεκινούσαν τις  sessions τους με πιο αργές πληρωμές από ό, τι θα θέλαμε", έγραψε ο διευθυντής της halo κοινότητας  John Junyszek στο Twitter. "Γνωρίζουμε ότι πολλοί από εσάς επιθυμείτε ακόμα μεγαλύτερες αλλαγές και δεσμευόμαστε να το πράξουμε, ωστόσο θα χρειαστεί χρόνος".

Δεν είναι σαφές ποιες άλλες επιλογές εξετάζει η 343 Industries, εάν η πρόοδος με βάση την απόδοση, τη νίκη ή οτιδήποτε άλλο είναι στο τραπέζι ή όχι.


«   »

Add comment

Comments

There are no comments yet.