Νέο τρέιλερ που δημιουργήθηκε από θαυμαστές γιορτάζει την κληρονομιά του Halo

Published on 5 December 2021 at 18:44

Η διαφημιστική εκστρατεία για το Halo Infinite ενέπνευσε έναν μακροχρόνιο θαυμαστή να δημιουργήσει ένα συναισθηματικό τρέιλερ που θυμίζει την κληρονομιά του Halo. Σε αυτό το τρέιλερ μπορούμε να εκτιμήσουμε πώς το franchise έχει φέρει τους ανθρώπους μαζί όλα αυτά τα χρόνια. Το δωρεάν multiplayer ξεκίνησε στις 15 Νοεμβρίου (ένα μήνα νωρίτερα από ό, τι ανακοινώθηκε) ως εορτασμός έκπληξη για την 20η επέτειο του Xbox. Οι θαυμαστές έχουν παίξει πολύ halo Infinite multiplayer και απέχει μόλις λίγες μέρες από την πλήρη και επίσημη κυκλοφορία του.

Κατά τη διάρκεια της ανάπτυξης του Halo Infinite, η 343 Industries τόνισε ότι ήθελε να αναδημιουργήσει την multiplayer εμπειρία που βοήθησε τη σειρά να γίνει ένα από τα πιο δημοφιλή multiplayer franchise  στην ιστορία και να εμπλουτίσει την κληρονομιά του Halo.

Ένας βετεράνος οπαδός του Halo και σκηνοθέτης που ονομάζεται Nicholas Young έχει απολαύσει το Halo Infinite τόσο πολύ που έχει κάνει ένα τρέιλερ που μπορεί να συγκινήσει όποιον έχει αγαπημένες αναμνήσεις από το Halo. Το τρέιλερ δείχνει μια ομάδα φίλων να αναδημιουργούν τους multiplayer αγώνες στην αυλή τους, με αφρώδη βελάκια, κόκκινες σημαίες και ακόμη και μπλε "αυτοκόλλητες χειροβομβίδες ". Το τρέιλερ είναι γεμάτο μικρές λεπτομέρειες.

Η όμορφη μουσική του Halo theme συνεχίζει να παίζει και η αφήγηση καταλήγει στο συμπέρασμα ότι το multiplayer του Halo μεγάλωσε πολλές ομάδες φίλων και βοήθησε στη δημιουργία μερικών από τις καλύτερες αναμνήσεις των παικτών.


«   »

Add comment

Comments

There are no comments yet.