Η Playground εργάζεται ήδη για τη βελτίωση του Forza Horizon 5 multiplayer.

Published on 5 December 2021 at 17:23

Πιστεύω ότι λίγα παιχνίδια που κυκλοφόρησαν φέτος, απαιτούν τόσο λίγη παρουσίαση όσο το Forza Horizon 5. Ένας τίτλος που έφτασε εύκολα τους 80.000 ταυτόχρονους παίκτες στο Steam, 10 εκατομμύρια μοναδικούς παίκτες και ότι αν και δεν ήταν υποψήφιος για το παιχνίδι της χρονιάς στα Game Awards μπόρεσε να εισέλθει σε άλλες κατηγορίες. Φυσικά να μην ξεχνάμε και τον διθυραμβικά σχόλια μεταξύ των Ιαπώνων κριτικών..

Η Playground Games  έχουν μιλήσει μέσω του επίσημου ιστολογίου σχετικά με τα διάφορα προβλήματα, τα οποία έχουν αντιμετωπίσει ορισμένοι παίκτες του Forza Horizon 5, όπως τα events  του Horizon Arcade που εξαφανίζονται, τα προβλήματα μέσα στα παιχνίδια στο The Eliminator και πολλά άλλα.

Αυτή τη στιγμή, αν και είναι γνωστό ότι η Playground Games εργάζεται πάνω σε αυτές τις βελτιώσεις, δεν έχει δοθεί εκτιμώμενη ημερομηνία για την κυκλοφορία της ενημέρωσης που θα φέρει  τη διόρθωση των προβλημάτων. Αυτή τη στιγμή θα πρέπει να είμαστε ικανοποιημένοι με τους 1000 Forzathon points που πρόκειται να δώσουν τα οποία μπορούν να χρησιμοποιηθούν για την αγορά σπάνιων αυτοκινήτων και ρούχων κλπ.

Σε περίπτωση που δεν είστε πολύ ενημερωμένοι για το Forza Horizon 5 μπορείτε να ρίξετε μια ματιά στην  ανάλυση έχουμε κάνει σχετικά με την εμπειρία μας πάνω στον τίτλο.


«   »

Add comment

Comments

There are no comments yet.