Η Microsoft κατοχυρώνει ένα νέο εμπορικό σήμα που σχετίζεται με το Halo

Published on 9 December 2021 at 22:16

Το Halo Infinite είναι ήδη μαζί μας και ο κόσμος απολαμβάνει τρομερά το παιχνίδι. Για την 343 Industries θα πρέπει να είναι ευχάριστο να βλέπει τους χρήστες έχουν αποδεχτεί το παιχνίδι ως βασικό κομμάτι στη συλλογή Xbox τους. 

Στο property registry της Microsoft πρόσφατα καταγράφηκε ένα νέο παιχνίδι, ή τουλάχιστον το καταλόγισαν ως λογισμικό παιχνιδιών, το οποίο είναι απίθανο να αναφέρεται σε κάτι άλλο εκτός από αυτό. Στην πραγματικότητα, αυτό το νέο παιχνίδι συνοδεύεται από εγγραφή για ρούχα και εμπόρευμα. Cool, σωστά;

Το όνομα της εγγραφής είναι Halo: The Endless. Όπως προαναφέραμε δεν έχει καταχωρηθεί μόνο το όνομα του παιχνιδιού, αλλά και όλα όσα σχετίζονται με αυτό, από κόμικς μέχρι εμπόρευμα, συμπεριλαμβανομένων και ρούχων.

Εάν έχετε ήδη ολοκληρώσει το Halo: Infinite ή πρόκειται να διανύσετε τουλάχιστον περισσότερο από το μισό του campaign, ίσως γνωρίζετε ήδη τον Harbinger, τον νέο τρομερό εχθρό που αντιμετωπίζουμε στο παιχνίδι. Αυτός ο εχθρός ανήκει σε μια φυλή που φοβούνται ακόμη και οι ίδιοι οι Forerunners τόσο πολύ που ήταν περιορισμένοι στο Facility 07 (Zeta Halo) που ονομάζεται The Endless, .


«   »

Add comment

Comments

There are no comments yet.