Αυτό είναι το εντυπωσιακό gameplay του Hellblade 2

Published on 10 December 2021 at 10:47

Με αφορμή τα Game Awards 2021 προβλήθηκε το πρώτο gameplay βίντεο του Senua's Saga: Hellblade 2, του πολυαναμενόμενου νέου παιχνιδιού  του franchise Ninja Theory, ενός από τα Xbox Game Studios.

Το βίντεο δείχνει τη Senua και μερικούς από τους συντρόφους της να προχωρούν σιωπηλά προς ένα γιγάντιο πλάσμα, προστατευμένο από τις σκιές της νύχτας. Το ον είναι τεράστιο, χωρίς στόμα και πραγματικά εντυπωσιακό. Αφού το πλάσμα αποκοιμηθεί, οι δικοί μας το έβαλαν φωτιά για να προσπαθήσουν να το σκοτώσουν. Στη συνέχεια, η Senua βρίσκεται μόνη της σε μια πυκνή ομίχλη για να αντιμετωπίσει το ζωντανό ον που αρχίζει να την κυνηγάει. Οι άντρες της φυλής του προσπαθούν να τον σταματήσουν με δόρατα, αλλά φαίνεται ασταμάτητος. Ούτε μια παγίδα με φωτιά δεν μπορεί να κάνει τίποτα. Στη συνέχεια η Senua υποχωρεί πίσω από ένα οδόφραγμα, το οποίο σπάει αμέσως από το ον.

Πραγματικά εντυπωσιακό, ειδικά αν σκεφτεί κανείς ότι έγινε με τη μηχανή παιχνιδιού. Καταπληκτικά! Αυτό είναι το gameplay!

Πριν σας αφήσουμε, σας υπενθυμίζουμε ότι το Senua's Saga: Hellblade 2 βρίσκεται υπό ανάπτυξη για PC, Xbox Series X|S και Xbox Cloud Gaming. Δεν έχει ακόμη ημερομηνία κυκλοφορίας, αλλά αυτή τη στιγμή ανυπομονούμε να το παίξουμε.


«   »

Add comment

Comments

There are no comments yet.