Δύο νέα παιχνίδια φτάνουν στο Xbox Game Pass με την κυκλοφορία τους.

Published on 13 December 2021 at 22:38

Τα περισσότερα παιχνίδια του πρώτου μισού αυτού του μήνα Δεκεμβρίου έχουν έρθει στον κατάλογο Game Pass, οι παίκτες που έχουν εγγραφεί στην επιτυχημένη συνδρομητική υπηρεσία ανυπομονούν ήδη να μάθουν τη νέα παρτίδα τίτλων που θα φτάσουν στον κατάλογο κατά τη διάρκεια της τελικής ευθείας του τρέχοντος έτους 2021. Αλλά ενώ περιμένουμε να συμβεί αυτό, πριν από λίγες ώρες ανακοινώθηκε ένα νέο παιχνίδι για το Xbox Game Pass.

Αν και, κατά τη διάρκεια του γκαλά των Βραβείων Παιχνιδιού 2021, ανακοινώθηκε επίσημα το A Memoir Blue ένα παιχνίδι που αναπτύχθηκε από την Cloisters Interactive και δημοσιεύθηκε από την Annapurna Interactive, το οποίο θα φτάσει στην κυκλοφορία στον κατάλογο Xbox Game Pass, πιο συγκεκριμένα στις 12 Φεβρουαρίου 2022.

Το A Memoir Blue είναι ένα διαδραστικό ποίημα από έναν ελίτ αθλητή και η μεγάλη αγάπη μεταξύ μητέρας και κόρης, που αναπτύχθηκε από την Cloisters Interactive. Η μοναδική αισθητική του παιχνιδιού, η οποία συνδυάζει σχέδια χεριών με τρισδιάστατη τέχνη, ζωντανεύει το μαγικό και ρεαλιστικό ταξίδι της Miriam καθώς εμβαθύνει τα βάθη των αναμνήσεών της. Μια σειρά από σκηνές συνδυάζουν τη θυσία και την καρδιά με τη νίκη και την υπερηφάνεια καθώς η Miriam επανενώνεται με το εσωτερικό της παιδί και εμβαθύνει την αγάπη της για τη μητέρα της.

Αλλά φαίνεται ότι η Microsoft δεν θέλει να τελειώσει εκεί με τις προσθήκες που σχετίζονται με τον κατάλογο της συνδρομητικής υπηρεσίας της. Μέσω του επίσημου λογαριασμού του The Anacrusis, επιβεβαιώθηκε η ημερομηνία κυκλοφορίας αυτού του νέου παιχνιδιού που θα φτάσει στο Xbox Game Pass την ίδια ημέρα με την κυκλοφορία του στην αγορά. Συγκεκριμένα, επιβεβαιώθηκε ότι το The Anacrusis θα φτάσει στην αγορά, και ως εκ τούτου στο Xbox Game Pass και το PC Game Pass, στις 13 Ιανουαρίου. Η άφιξη του The Anacrusis στο Xbox Game Pass δεν είναι κάτι που μας ξαφνιάζει αφού αυτό επιβεβαιώθηκε κατά τη διάρκεια του τελευταίου Summer Game Fest.

Όπως φαίνεται τότε, και σύμφωνα με την περιγραφή του τίτλου, το Anacrusis θα προσφέρει ένα cooperative PvE για τέσσερις παίκτες, οι οποίοι πρέπει να αντιμετωπίσουν πολλές ορδές εξωγήινών.


«   »

Add comment

Comments

There are no comments yet.