Το Xbox προσφέρει 5 μήνες δωρεάν Xbox Game Pass σε τυχερούς Xbox Live Gold συνδρομητές.

Published on 19 December 2021 at 19:16

Η Microsoft συνεχίζει τα ιδιαίτερα Χριστούγεννα της, δίνοντας δώρα σε ορισμένους χρήστες που είναι εγγεγραμμένοι στις υπηρεσίες της. Συγκεκριμένα, με αυτή την ευκαιρία δίνει στους χρήστες που έχουν Xbox Live Gold για να πάρουν 5 μήνες Xbox Game Pass Ultimate.

Αυτή τη φορά φαίνεται ότι, όπως αναφέρθηκε από το Pure Xbox, επιλέγουν premium χρήστες ή όπως τους αποκαλούν, all-star gold μέλη. Αυτά τα ειδικά μέλη λαμβάνουν μέσω του Xbox ένα μήνυμα στο οποίο τους συγχαίρουν και το έπαθλό τους για να μπορούν να εξαργυρώσουν τον κωδικό με την 5μηνη συνδρομή τους στην υπηρεσία.

Προσωπικά θα ήθελα να σας πω ότι το έχω λάβει, αλλά δυστυχώς δεν θα έμπαινα σε αυτή την εξίσωση, επειδή έχω από την πρώτη ημέρα κυκλοφορίας Xbox Game Pass και έχω ακόμα συνδρομή για αρκετούς μήνες μπροστά μου.

Ωστόσο, για όσους από εσάς δεν είστε εγγεγραμμένοι στο Xbox Game Pass, συνιστούμε να ρίξετε μια ματιά στα μηνύματά σας μέσω της εφαρμογής Xbox για να δείτε αν έχετε επιλεγεί για να λάβετε το πρώτο σας χριστουγεννιάτικο δώρο από την ομάδα του xbox.


«   »

Add comment

Comments

There are no comments yet.