Ένας Xbox exec μας δίνει Χριστουγεννιάτικα tips

Published on 21 December 2021 at 21:55

Ο Major Nelson του Xbox μας συμβουλεύει για το σετάρισμα μιας νέας κονσόλας Xbox πριν από την ημέρα των Χριστουγέννων - ακόμα και αν την δίνετε ως δώρο.

Ο λόγος, φυσικά, είναι για να διασφαλιστεί ότι ο παραλήπτης μπορεί να αποφύγει να περάσει το σύνολο της ημέρας του εκτελώντας εγκαταστάσεις και περιμένοντας να ολοκληρωθούν οι λήψεις και οι ενημερώσεις και αντ 'αυτού μπορεί να περάσει περισσότερο χρόνο παίζοντας  παιχνίδια.
Ο Major Nelson συνέχισε τονίζοντας ότι αν είστε συνδρομητής xbox Game Pass Ultimate, μπορείτε επίσης να εξοικονομήσετε χρόνο την ημέρα παίζοντας παιχνίδια απευθείας μέσω του cloud, πράγμα που σημαίνει ότι μπορείτε να τα μεταδώσετε μέσω stream αντί να περιμένετε να τα κατεβάσετε.

Ένα άλλο πλεονέκτημα της μη αναμονής μέχρι τις 25 είναι ότι οι server θα είναι πιθανότατα πολύ απασχολημένοι την ίδια την ημέρα, οπότε υπάρχει πιθανότητα να υποφέρετε από μειωμένες ταχύτητες λήψης.

Το μόνο μειονέκτημα σε όλα αυτά είναι ότι ο παραλήπτης μπορεί πραγματικά να απολαύσει τη φρέσκια εμπειρία unboxing, όπως επισημάνθηκε από διάφορους σχολιαστές στο Twitter. Η απόφαση εξαρτάται από εσάς!

Μπορείτε πάρετε μέρος στο διαγωνισμός μας για να έχετε την ευκαιρία να κερδίσετε ένα Series S για τα Χριστούγεννα δηλώνοντας συμμετοχή εδώ.


«   »

Add comment

Comments

There are no comments yet.