Το νέο τρέιλερ για τα "20 Years of Play" του Xbox είναι συγκινητικό.

Published on 23 December 2021 at 13:05

Οι εορτασμοί για την 20η επέτειο του Xbox μπορεί να έχουν σχεδόν τελειώσει σε αυτό το σημείο, αλλά εξακολουθούν να υπάρχουν ορισμένοι εορτασμοί που κυκλοφορούν, συμπεριλαμβανομένου αυτού του νέου τρέιλερ "20 Years of Play", δίνοντάς μας ένα φανταστικό ταξίδι στο μονοπάτι της μνήμης.

Όπως μπορείτε να δείτε παρακάτω, το βίντεο δείχνει μια οικογένεια παικτών που ξεκινάει το αρχικό Xbox στο 2001 μέχρι το Xbox Series S το 2021 .

Το βίντεο είναι μια απόλαυση για τους οπαδούς του Xbox, πολλοί από τους οποίους θυμούνται τις καλύτερες αναμνήσεις τους από το Xbox και τονίζουν τη "συντριπτική νοσταλγία" που δημιουργεί το τρέιλερ. Η ομάδα του Xbox πάντα χτυπάει δυνατά όταν πρόκειται για αυτά τα πράγματα!
Το cutscene ξεκινά με το πρώτο Xbox, με το οποίο ένα ζευγάρι παίζει μαζί Halo: Combat Evolved. Εν τω μεταξύ, θυμάται πώς παίζοντας μαζί ενίσχυσε τη σχέση τους. Στη συνέχεια, προχωράμε στο xbox 360 και στους μαραθωνίους με φίλους. Στη συνέχεια έρχεται το πρώτο παιδί, το οποίο ο πατέρας παρουσιάζει τη μαγεία του Minecraft  αρχικά ως θεατής. Έρχεται η σειρά του Xbox One X. Το παιδί μεγάλωσε και τώρα όχι μόνο παρακολουθεί, αλλά παίζει απευθείας με ένα Forza Horizon.

Τέλος, είναι η σειρά του Xbox Series S (δεν είναι η σειρά X, σημείωση). Το ζευγάρι παίζει co-op στο Halo Infinite, μετά έρχεται ο γιος που παίζει στο cloud το Sea of Thieves σε ένα smartphone συνδεδεμένο με ένα Razer Kishi.


«   »

Add comment

Comments

There are no comments yet.