Αυτή θα είναι η ημερομηνία κυκλοφορίας του Deathloop στο Xbox Series X

Published on 23 December 2021 at 19:11

Το Deathloop είναι αναμφισβήτητα ένα από τα καλύτερα παιχνίδια του 2021, κάτι που όχι μόνο το κέρδισε μια αρκετά αξιοσέβαστη βαθμολογία σε reviews αλλά και αρκετές υποψηφιότητες στα Game Awards, συμπεριλαμβανομένων μεταξύ αυτών του GOTY.

Δυστυχώς, οι χρήστες του Xbox Series X δεν έχουν ακόμη καταφέρει να το πάρουν στα χέρια τους λόγω της αποκλειστικότητας του στην κονσόλα της sony, κάτι που προφανώς έχει ημερομηνία λήξης, όπως μπορούμε να δούμε στο νέο διαφημιστικό βίντεο που δημοσιεύεται από έναν από τους λογαριασμούς του παιχνιδιού.

Μια νέα διαφήμιση deathloop θα αποκαλύψει (λογικά)την ημερομηνία κυκλοφορίας του στο Xbox Series X

Και είναι ότι ένα νέο βίντεο που κοινοποιήθηκε στον επίσημο λογαριασμό twitter του Deathloop, έχει ένα μήνυμα στην αρχή που όχι μόνο μας δείχνει την ημερομηνία κατά την οποία θα τελείωνε η αποκλειστικότητα στην κονσόλα της Sony, αλλά πιθανώς και όταν κάνει πρεμιέρα στο Xbox Series X.

*Επίσης διαθέσιμο στον υπολογιστή. Δεν διατίθεται σε άλλες κονσόλες τουλάχιστον μέχρι τις 14/09/22

Το γεγονός της χρήσης του πληθυντικού θα μπορούσε επίσης να σημαίνει ότι το Deathloop θα μπορούσε να κυκλοφορήσει στο Switch, κάτι που ενώ θα ήταν αρκετά καλό για τους φίλους του αλλά η αλήθεια είναι ότι λόγω των περιορισμών της κονσόλας αυτό είναι πολύ απίθανο


«   »

Add comment

Comments

There are no comments yet.