Το Everwild είναι ακόμα σε χάος σύμφωνα με τον Jeff Grubb

Published on 2 January 2022 at 13:53

Το Everwild μπορεί να εξακολουθεί να αντιμετωπίζει προβλήματα και η ανάπτυξη να εξακολουθεί να βρίσκεται σε χάος, σύμφωνα με τον Jeff Grubb, ενώ το νέο παιχνίδι του Josh Sawyer έρχεται καλά και μπορεί ακόμη και να κυκλοφορήσει το 2022.

Κατά τη διάρκεια του τελευταίου επεισοδίου του podcast XboxEra, ο Grubb έδωσε ενημερώσεις σχετικά με ορισμένους τίτλους που είναι σε εξέλιξη από τα στούντιο του xbox συμπεριλαμβανομένων των δύο που έχουν ήδη αναφερθεί. Στο Everwild δεν είπε πολλά περισσότερα από όσα ανέφερε, δηλώνοντας μόνο ότι η RARE δεν έχει ακόμη διορθώσει την κατάσταση και ότι η εξέλιξη εξακολουθεί να βρίσκεται σε χάος, παρά το γεγονός ότι έχουν περάσει μήνες από την επανεκκίνηση του.

Δυστυχώς, φαίνεται ότι θα μας πάρει πολύ χρόνο για να δούμε τουλάχιστον ένα gameplay από Everwild, αλλά ελπίζουμε ότι σε όλο αυτό το διάστημα να ετοιμάζουν μια μεγάλη εμπειρία. Το μόνο που έχουμε να κάνουμε είναι να σου ευχόμαστε καλή τύχη από εδώ και πέρα.

Τα καλά νέα αφορούν την Obsidian όπου το παιχνίδι του Josh Sawyer, το οποίο φέρεται να αναπτύσσει ένα παιχνίδι χωρίς τίτλο που φαίνεται να εμπνέεται από το Disco Elysium και ίσως θα μπορούσε να δει μια κυκλοφορία μέσα στο 2022. Επίσης, στην περίπτωση αυτή δεν παρείχε λεπτομέρειες σχετικά με το θέμα.

Το επόμενο παιχνίδι obsidian δεν είναι το Grounded, Avowed ή το The Outer Worlds 2. Παραδόξως, μπορεί να είναι ένας ακόμα αιφνιδιαστικός τίτλος Josh καθώς υπάρχουν πιθανότητες να κυκλοφορήσει το επόμενο έτος. Το Disco Elysium είναι ένα από τα πιο αναγνωρισμένα RPG των τελευταίων χρόνων, έχοντας κάτι μοναδικό για το Xbox και το Game Pass μπορεί να είναι ενδιαφέρον.

Τέλος, ο Grubb είχε επίσης την ευκαιρία να μιλήσει για το "Project Belfry", ένας τίτλος αποκλειστικός για το Xbox που προφανώς αναπτύχθηκε από την Stoic. Για όσους δεν το γνωρίζουν αυτό το στούντιο είναι ο δημιουργός του The Banner Saga. 

Όπως πάντα σε αυτές τις περιπτώσεις πάρτε τα πάντα με τη δέουσα προσοχή καθώς είναι μόνο φήμες.


«   »

Add comment

Comments

There are no comments yet.