Κυκλοφόρησε μια διαγραμμένη σκηνή από το τέλος του Halo Infinite.

Published on 31 December 2021 at 08:06

Παρά τα προβλήματα κατά την διάρκεια της ανάπτυξής του όπως η ανάπτυξη του παιχνιδιού και της μηχανής γραφικών ταυτόχρονα για μια κονσόλα που δεν υπήρχε ακόμα το Halo Infinite αποδείχθηκε όχι μόνο μια μεγάλη συνέχεια της σειράς αλλά και ένα από τα καλύτερα παιχνίδια της χρονιάς. Γνωρίζουμε ότι το παιχνίδι θα ήταν πολύ διαφορετικό από αυτό που έφτασε τελικά στα καταστήματα, όχι μόνο θα είχαν κοπεί τα δύο τρίτα του ανοιχτού κόσμου του αλλά επίσης υπάρχουν σκηνές που δεν ήρθαν στο τελικό προϊόν. Μία από αυτές τις σκηνές του παιχνιδιού διέρρευσε.

Συγκεκριμένα, θα ήταν μια σκηνή από το τέλος του Halo Infinite που ήταν προγραμματισμένο να παιχτεί κατά τη διάρκεια των credits. Όσο για την ίδια τη σκηνή, αυτή είναι μια σκηνή που θυμίζει πολύ την αρχή του παιχνιδιού. Ξεκινά με τον Pilot  στην θέση του να ξυπνάει από ένα σήμα έκτακτης ανάγκης που χτυπάει στο παρασκήνιο. "Δεν θα το πιστέψεις", λέει στον Master Chief καθώς το σύστημα του πλοίου επιβεβαιώνει την " ένα σήμα UNSC που εντοπίστηκε".

Είναι μυστήριο τι κρύβει η 343 Industries πίσω από αυτή την σκηνή και, πάνω απ 'όλα, γιατί το αφαίρεσε από το τελικό παιχνίδι. Ορισμένες θεωρίες θαυμαστών δείχνουν το UNSC Infinity και το Spirit of Fire αλλά η αλήθεια είναι ότι δεν υπάρχει καμία ένδειξη στη σκηνή που να το δείχνει. Θα πρέπει να περιμένουμε για νέες δόσεις της σειράς όταν η 343 Industries επεκτείνει το Halo Infinite με περιεχόμενο με δυνατότητα λήψης.


«   »

Add comment

Comments

There are no comments yet.