Η Koei Tecmo θα ανακοινώσει νέο αποκλειστικό παιχνίδι για το Xbox και το Game Pass

Published on 5 January 2022 at 17:18

Το 2021 ήταν μια μεγάλη χρονιά για το σύστημα της MS με απίστευτες κυκλοφορίες όπως το Psychonauts 2, το Forza Horizon 5 ή η επιστροφή του Master Chief με το Halo Infinite, μεταξύ άλλων μεγάλων αποκλειστικών τίτλων που έφτασαν από την πρώτη ημέρα κυκλοφορίας τους στο Xbox Game Pass. Ενώ, όπως επιβεβαίωσε ο Phil Spencer, η Microsoft έχει συναρπαστικά σχέδια για το μέλλον του Xbox, τα οποία θα αποκαλυφθούν καθ 'όλη τη διάρκεια του τρέχοντος έτους και μετά.

Όσο για τις αποκλειστικές κυκλοφορίες και τις αφίξεις στο Game Pass, το 2022 φαίνεται συναρπαστικό και τι να πρωτοπούμε το S.T.A.L.K.E.R. 2: Heart of Chernobyl, A Plague Tale Requiem, Redfall, Starfield, Replaced, Scorn ή άλλοι φημολογούμενοι τίτλοι όπως το Project Belfry η το Pentiment, τα οποία θα φθάσουν καθ'όλη τη διάρκεια του έτους. Αλλά αυτό δεν είναι μόνο, αφού μεταξύ πολλών άλλων εκπλήξεων, μια νέα φήμη μέσω του Idle Sloth βγαίνει στην επιφάνεια ότι η Koei Tecmo θα ανακοινώσει αυτό το νέο αποκλειστικό παιχνίδι για το Xbox και το Game Pass το Warhammer Age of Sigmar Warriors.

Το Age of Sigmar Warriors είναι ένα νέο Warhammer που θα είναι αποκλειστικό για το Xbox και θα φτάσει την ίδια ημέρα της κυκλοφορίας στο Xbox Game Pass, όπως θα συμβεί με το Warhammer 40.000: Darktide, το οποίο έχει ήδη επιβεβαιωθεί ότι θα φτάσει μέσα στο 2022 στο Xbox Series X|S αποκλειστικά διαθέσιμο στο Xbox Game Pass. Χωρίς αμφιβολία, αυτή η συνεργασία μεταξύ του Xbox και του franchise warhammer είναι πολύ ενδιαφέρουσα. 


«   »

Add comment

Comments

There are no comments yet.