Το Xbox Series δίνει νέο αέρα στη Microsoft στην Ιαπωνία.

Published on 8 January 2022 at 13:30

Από την αρχή του Xbox 360 η Microsoft δεν είχε ποτέ ισχυρή παρουσία εκεί. Στην πραγματικότητα το εμπορικό σήμα ήταν έτοιμος να εξαφανιστεί στην περιοχή. Η εποχή Mattrick μας άφησε με κάποιες  αποφάσεις υπο αμφισβήτηση για παράδειγμα η κυκλοφορία του Xbox One μήνες αργότερα εκεί ή την διάλυση του ιαπωνικού τμήματος και η περικοπή της χρηματοδότησης για τα παιχνίδια.

Αλλά αυτή η εικόνα αρχίζει να αλλάζει σημαντικά στην ασιατική επικράτεια. Το Xbox είναι μια μάρκα που αρχίζει να αφυπνίζει και να ανακτά την εμπιστοσύνη της σε μια ήδη εχθρική και δύσπιστη αγορά με ξένα προϊόντα στον τομέα των βιντεοπαιχνιδιών.

Σήμερα γνωρίζουμε ότι τα νέα μοντέλα κονσόλας τοποθετούνται στις 95.598 μονάδες. Τα δεδομένα αυτά συλλέγονται από την Famitsu (μέσω της GamesIndustry) και είναι συνήθως αρκετά αξιόπιστα. Με αυτόν τον αριθμό και αυτούς που αναφέρθηκαν πέρυσι έχουμε ως αποτέλεσμα περίπου 125.000 μονάδες, αριθμός που υπερβαίνει ήδη τις πωλήσεις του Xbox One καθ 'όλη τη διάρκεια του κύκλου ζωής του στη χώρα.

Παρόλο που οι πωλήσεις των κόνσολών απέχουν πολύ από αυτές των ανταγωνιστών τους, πρέπει να εξετάσετε αυτά τα δεδομένα με προοπτική και να θυμηθείτε που είχε φτάσει το brand name πριν από αυτά τα δεδομένα. Υπάρχει φυσικά πολλή δουλειά που πρέπει να γίνει.


«   »

Add comment

Comments

There are no comments yet.