Το Starfield ίσως είναι στο τελικό στάδιο της ανάπτυξής του.

Published on 10 January 2022 at 23:23

Είναι ένα από τα πιο αναμενόμενα παιχνίδια της χρονιάς. Το Starfield έχει στεφθεί ως μελλοντικό κόσμημα που αποτελεί αντικείμενο επιθυμίας σχεδόν όλων των οπαδών της επιστημονικής φαντασίας και των βιντεοπαιχνιδιών.

Από τις δηλώσεις του Todd Howard ξέρουμε ότι η πρόθεση είναι να τον κάνουμε κάτι σαν Σκάιριμ στο διάστημα. Δεν ξέρω πώς να το ερμηνεύσω αυτό, αλλά φυσικά δεν υπάρχει έλλειψη επιθυμίας να το ανακαλύψω. Επίσης, η ημέρα κυκλοφορίας θα έρθει στο Xbox Game Pass, οπότε τι μπορείτε να χάσετε;

Το γεγονός είναι ότι μια νέα έκθεση επισημαίνει ότι το μεγαλύτερο μέρος της δουλειάς του παιχνιδιού έχει ήδη γίνει. Δεν είναι gold σε καμία περίπτωση αλλά φαίνεται ότι είναι  playable. Έτσι, το στούντιο είναι έτοιμο να ξεκινήσει με την πιο κουραστική και απαραίτητη εργασία τις βελτιστοποιήσεις και γενικά κάποιες διορθώσεις. Η Bethesda εργάζεται για την εφαρμογή και τη βελτίωση του συστήματος φωτισμού και ορισμένων πρόσθετων απεικονίσεων.

Το γνωρίζουμε αυτό χάρη σε ένα βίντεο στο Skullzichannel, το οποίο είχε πρόσβαση σε μια παρουσίαση εργασίας μέσω του LinkedIn. Εάν χρησιμοποιείτε το κοινωνικό δίκτυο της Microsoft, θα γνωρίζετε ότι πολλές παρουσιάσεις, PDF και διαφάνειες που συχνά κοινοποιούνται εκεί. Αυτό είναι ιδιαίτερα το ακριβές σλάιντ που επιβεβαιώνει τα παραπάνω:


«   »

Add comment

Comments

There are no comments yet.