Η Obsidian μεγαλώνει την ομάδα πίσω από το Avowed.

Published on 13 January 2022 at 21:35

Η Obsidian εξακολουθεί να ανεβάζει τον πήχη σε όλα τα έργα της. Ενώ ακόμα περιμένουμε την επίσημη κυκλοφορία του Grounded, το οποίο είναι τώρα διαθέσιμο στο Game Preview, οι δημιουργοί του Fallout New Vegas αναπτύσσουν το The Outer Worlds 2, το Avowed και ένα άλλο αιφνιδιαστικό έργο. Μιλώντας για το Avowed, φαίνεται ότι το έργο αρχίζει να επιταχύνει την ανάπτυξή του όσο καταλαβαίνουμε από τις τελευταίες προσλήψεις του στούντιο.

Η τελευταία προσθήκη στην ομάδα ανάπτυξης του Avowed ως Productions Direction είναι ο Ryan Warden, ένα δυνατό χαρτί της βιομηχανίας.

Και μιλάμε για δυνατό χαρτί  επειδή ο Ryan έχει εμπειρία στη Bioware, όπου ήταν 11 χρόνια  και συμμετείχε στην ανάπτυξη του Mass Effect ή Dragon Age Inquistion. Επιπλέον, τα τελευταία χρόνια είχε συμμετάσχει στο Riot Game όπου ήταν ο ανώτερος παραγωγός τόσο του LoL όσο και του Legends of Runeterra του παιχνιδιού καρτών που βασίζεται στην ίδια άδεια. Με όλα αυτά αντιμετωπίζουμε μια από τις προσωπικότητες που έχουν συμμετάσχει στην ανάπτυξη μερικών από τους σημαντικότερους τίτλους της τελευταίας δεκαετίας και ο οποίος τώρα εντάσσεται στην Obsidian και πιο συγκεκριμένα στην ομάδα του Avowed όπως επιβεβαιώνεται από το προφίλ του στο LinkedIN.


«   »

Add comment

Comments

There are no comments yet.