Ορισμένοι χρήστες αντιμετωπίζουν προβλήματα με το Blu-Ray drive του Xbox Series X

Published on 12 January 2022 at 20:24

Έχουν προκύψει αρκετές αναφορές ότι ορισμένοι χρήστες αντιμετωπίζουν προβλήματα με το Blu-Ray drive του Xbox Series X . Όπως αναφέρθηκε από ορισμένους χρήστες, η μονάδα Blu-Ray του  Xbox Series X δεν λειτουργεί σωστά ή είναι πολύ θορυβώδη στη λειτουργία της. Σε ένα μακρύ νήμα Reddit, οι σχολιαστές επεσήμαναν ότι το 4K Blu-Rays μπορεί να έχει κάποια σημαντικά ζητήματα που δεν έχουν αντιμετωπιστεί. Για αυτούς τους χρήστες δεν έχει άμεση προσοχή από τη Microsoft και όχι μόνο όσον αφορά το υλικό. Σύμφωνα με τα σχόλια, η εφαρμογή Blu-Ray χρειάζεται ενημέρωση.
Ένα από τα κύρια παράπονα με τη μονάδα Blu-Ray του Xbox Series X είναι ότι δεν φαίνεται να είναι συμβατό με όλους τους τύπους δίσκων Blu-Ray. Ο δίσκος Blu-ray εκτυπώνεται συνήθως σε 2 διαφορετικούς τύπους δίσκων, σε δίσκο διπλής στρώσης 66 GB ή σε δίσκο τριπλής στρώσης 100 GB. Θα ήταν ακριβώς με αυτή την τελευταία μορφή με την οποία η κονσόλα θα είχε προβλήματα. Σύμφωνα με έναν χρήστη έχει σχολιάσει, μόνο το 40% των δίσκων τους θα ήταν συμβατοί με το υλικό της κονσόλας.

Εκτός από αυτό, το νήμα είναι γεμάτο παράπονα σχετικά με το πόσο θορυβώδες μπορεί να είναι το Blu-Ray στο Xbox Series X. Είναι ενδιαφέρον ότι μια αξιόπιστη λύση είναι να τοποθετήσετε το Xbox Series X στο πλάι, αντί να το κρατάτε όρθιο. Όσον αφορά τα σοβαρότερα προβλήματα, οι εκθέσεις ποικίλλουν. Μερικοί λένε ότι μπορούν να παίξουν 4K Blu-Rays χωρίς προβλήματα, άλλοι έχουν προτείνει λύσεις όπως η διαγραφή του χώρου αποθήκευσης.


«   »

Add comment

Comments

There are no comments yet.