Οι πωλήσεις του Xbox Series X|S στον Ηνωμένο Βασίλειο εκτινάχθηκαν για το μήνα Δεκέμβριο.

Published on 12 January 2022 at 16:15

Το Xbox Series X|S τα πήγαν καλύτερα από το PS5 τον Δεκέμβριο του 2021 στην αγορά του Ηνωμένου Βασιλείου, παρά το γεγονός ότι η κονσόλα με τις περισσότερες πωλήσεις είναι το Nintendo Switch. Σύμφωνα με όσα ανέφερε ο Christopher Dring στη Games Industry, συνολικά 560.000 κονσόλες πωλήθηκαν στο Ηνωμένο Βασίλειο κατά τη διάρκεια του μήνα, με έσοδα 200 εκατομμυρίων λιρών. Τα στοιχεία δόθηκαν από την εταιρεία GfK.

Το Nintendo Switch είχε αύξηση 6% στις πωλήσεις σε σύγκριση με τον Νοέμβριο του 2021, όταν η κονσόλα τα πήγαινε πολύ καλά χάρη στο πακέτο Black Friday με το Mario Kart 8 Deluxe. Έτσι, ο Δεκέμβριος ήταν ένας ιδιαίτερα καλός μήνας. Θετικό πρόσημο ήταν και για το Xbox Series X|S στη δεύτερη θέση, με αύξηση 108% στις πωλήσεις σε σύγκριση με τον Νοέμβριο.  Αυτός είναι ο καλύτερος μήνας για την κονσόλα της Microsoft στην περιοχή, ακόμη μεγαλύτερος από την κυκλοφορία, η οποία ήταν τον Νοέμβριο του 2020. Οι πωλήσεις ενισχύθηκαν από τα αυξημένα αποθέματα Xbox Series X.

Συνολικά, το Xbox Series έχει ξεπεράσει το ένα εκατομμύριο συνολικές μονάδες που πωλήθηκαν στο Ηνωμένο Βασίλειο κάτι που θεωρείται πολύ καλό. Το PS5 έπεσε στην τρίτη θέση παρά την αύξηση των πωλήσεων κατά 28% σε σύγκριση με τον προηγούμενο μήνα. Σε αυτή την περίπτωση, ήταν ο δεύτερος καλύτερος μήνας για πωλήσεις κονσολών μετά την κυκλοφορία.

Επιπλέον, σχεδόν 2,1 εκατομμύρια αξεσουάρ πωλήθηκαν τον Δεκέμβριο του 2021, σημειώνοντας αύξηση 77% σε σχέση με τον Νοέμβριο, αλλά πτώση 20% σε σχέση με τον Δεκέμβριο του 2020, μήνας που εξακολουθεί να επωφελείται από το μεγάλο κύμα κυκλοφορίας κόνσολών.


«   »

Add comment

Comments

There are no comments yet.