Αυτό είναι το Wekufu ένα νέο metroidvania που κάνει το ντεμπούτο του στο Kickstarter

Published on 15 January 2022 at 07:23

Οι μέρες της προηγούμενης γενιάς (πίσω στο 2014) που το Xbox One δεν λάμβανε υποστήριξη από ανεξάρτητους προγραμματιστές έχουν περάσει. Αυτός είναι ο λόγος για τον οποίο γεννήθηκε το ID@Xbox, για να υποστηρίξει νέα έργα που στοιχηματίζουν στο Xbox ως την κύρια πλατφόρμα δίπλα στον υπολογιστή. Σήμερα παρουσιάζουμε μια παρόμοια υπόθεση που έχει τραβήξει την προσοχή μας παρά το γεγονός ότι βρίσκεται στα πρώτα στάδια του Kickstarter. Μιλάμε για το Wekufu, ένα ενδιαφέρον έργο βασισμένο στο είδος metroidvania.

Ο Esteban Campos από τη Χιλή, είναι ουσιαστικά ο μόνος που το αναπτύσσει και ονομάζει stickerb Games το στούντιο προγραμματιστών του Wekufu, στο οποίο μας λένε την ιστορία της Sakinko, μιας νεαρής πολεμίστριας που ξεκινά μια περιπέτεια για να εκδικηθεί το θάνατο του πατέρα της και να προστατεύσει τον λαό της από τα κακά πνεύματα που απειλούν τη γη της. Αυτά τα πνεύματα είναι τα λεγόμενα Wekufu.

Η διορία είναι μέχρι 12 Φεβρουαρίου για να χρηματοδοτήσουν τα 10.000 δολάρια που χρειάζονται για να το αναπτύξουν. Ως εκ τούτου, πρώτα απ 'όλα σας συνιστούμε να ρίξετε μια ματιά στο Kickstarter τους και να απολαύσετε όλα όσα χρειάζεστε σε περίπτωση που θέλετε να τους βοηθήσετε.

Μεταξύ άλλων χαρακτηριστικών όπως ένα δέντρο δεξιοτήτων το παιχνίδι προσανατολισμένο στη μάχη και με μια σαφής έμπνευση στο είδος του metroidvania. Η μεγαλύτερη αξία του είναι ένα 2D animation κατασκευασμένο εξ ολοκλήρου με το χέρι που ζωγραφίζονται επίσης από τον καλλιτέχνη όπου αποτυπώνουν τέλεια την ατμόσφαιρα που θέλουν να δημιουργήσουν γύρω από έναν ενδιαφέρον τίτλο που εξερευνά την αρχαία τέχνη της δικής τους γης, βασισμένο στην ιστορία του Kallfümalen.

Προφανώς και όπως αναρωτιέστε, ναι, το Wekufu θα βγει στο Xbox One, το Xbox Series και τον υπολογιστή ως κύριες πλατφόρμες, αν και θα πρέπει να περιμένουμε μέχρι το 2023 για να το δούμε. Έχει ήδη μια ενεργή σελίδα στο Steam, οπότε μπορούμε μόνο να τους ευχηθούμε καλή τύχη και το έργο να προχωρήσει.


«   »

Add comment

Comments

There are no comments yet.