Η Microsoft σταμάτησε να κατασκευάζει Xbox One το 2020.

Published on 13 January 2022 at 15:53

Αν και στην αρχή αυτής της νέας γενιάς φάνηκε ότι η Sony ήθελε να εγκαταλείψει εντελώς το PS4 και να ρίξει όλη την προσπάθειά της στο PS5. Χθες μάθαμε την είδηση ότι η Sony πρόκειται να επιστρέψει στην κατασκευή του PS4 για να ικανοποιήσει τη ζήτηση των χρηστών της, την οποία δεν καταφέρνει να καλύψει με το PS5. Ίσως για το λόγο αυτό, από το The Verge, επικοινώνησαν με τη Microsoft σήμερα, γεγονός που επιβεβαίωσε ότι όλα τα μοντέλα Xbox One έχουν σταματήσει!

Αλλά επιπλέον, όπως θυμόμαστε, ήταν τον Ιούλιο του 2020, ακόμη και πριν από την κυκλοφορία του Xbox Series, όταν η Microsoft επιβεβαίωσε ότι θα σταματήσει να κατασκευάζει τα μοντέλα Xbox One X και το Xbox One S All Digital Edition για να παραμείνει μόνο με το τυπικό μοντέλο Xbox One S, το οποίο γνωρίζουμε τώρα, παρέμεινε στην παραγωγή μόνο μέχρι το τέλος του 2020, Όπως προκύπτει από τη δήλωση της Cindy Walker Senior Director of Product Marketing για την κονσόλα Xbox:

Για να επικεντρωθούμε στην παραγωγή του Xbox Series X/S, σταματήσαμε την παραγωγή όλων των κόνσολών Xbox One στα τέλη του 2020.

Για μια δημοσίευση όπως αυτή, που παλαιότερα ονομαζόταν "Xbox One Only", αυτό το αντίο είναι δύσκολο, αλλά ευχάριστο, επειδή το Xbox Series όχι μόνο πήρε καλά τη σκυτάλη, αλλά βελτίωσε από την αρχή όλες τις δυσκολίες που έπρεπε για να ξεπεράσει το Xbox One. Καταφέραμε να ερωτευτούμε όχι μόνο το πρωτότυπο, αλλά και το μικρό και απίστευτα αποτελεσματικό Xbox One S και φυσικά το Xbox One X όπου η δύναμή του εξακολουθεί να εκπλήσσει σήμερα στις συνεχείς συγκρίσεις του με το Xbox Series S.

Bye Bye Old Friend!!!


«   »

Add comment

Comments

There are no comments yet.