Το Hitman Trilogy έρχεται στο Xbox Game Pass.

Published on 13 January 2022 at 16:39

Μόλις πριν από λίγες ώρες σας είπαμε ότι η IO Interactive ήταν έτοιμη να γιορτάσει με ένα stream για την πρώτη επέτειο του Hitman 3 στην οποία θα ανακοινωθούν τα νέα για το Years 2 του παιχνιδιού με πρωταγωνιστή τον Agent 47.  Η εταιρεία από την Δανία ανακοίνωσε το Hitman Trilogy (η οποία θα περιλαμβάνει και τα τρία παιχνίδια από την τελευταία επανεκκίνηση του τίτλου) και ότι θα φτάσει με την κυκλοφορία του στο Game Pass. Το καλύτερο από όλα, δύσκολα θα χρειαστεί να το περιμένουμε, επειδή αυτό το πακέτο θα ενσωματωθεί στη συνδρομητική υπηρεσία της Microsoft την επόμενη εβδομάδα.
Συγκεκριμένα, θα είναι στις 20 Ιανουαρίου, μόλις την επόμενη Πέμπτη, όταν το Hitman 1, 2 και 3 θα έρθει στο Xbox Game Pass ως μέρος αυτής της τριλογίας Hitman. Η IO Interactive περίμενε να κάνει αυτό το βήμα μέχρι να ολοκληρωθεί η τριλογία του agent 47, επειδή δεν θα υπάρξουν άλλες δόσεις (τουλάχιστον προς το παρόν) αν και θα συνεχίσει να λαμβάνει όλα τα είδη περιεχομένου μετά την κυκλοφορία, έτσι ώστε οι θαυμαστές να μην ξεμείνουν ποτέ από νέα πράγματα να κάνουν. Όπως εξηγεί η IO το Hitman Trilogy θα ενσωματωθεί την επόμενη εβδομάδα στο Xbox Game Pass τόσο για xbox όσο και για PC, οπότε τα νέα είναι διπλά θετικά για τους συνδρομητές της πλατφόρμας.

Το Hitman 3 κυκλοφόρησε τον Ιανουάριο του 2021 και έγινε ένα από τα  highest-rated παιχνίδια και έλαβε κάθε είδους επαίνους για το γεγονός ότι έκλεισε λαμπρά τη νέα ιστορία του Agent 47. Τώρα όλοι οι συνδρομητές του Xbox Game Pass θα μπορούν να απολαύσουν την πλήρη ιστορία χωρίς επιπλέον κόστος. Θυμηθείτε ότι θα είναι στις 20 Ιανουαρίου 2022, όταν αυτά τα τρία βιντεοπαιχνίδια φτάνουν με τη μορφή ενός πακέτου στην υπηρεσία της Microsoft.


«   »

Add comment

Comments

There are no comments yet.