Διέρρευσαν εικόνες από την υποτιθέμενη συλλεκτική έκδοση του Starfield.

Published on 13 January 2022 at 22:51

Απομένουν ακόμα δέκα μήνες για το Starfield να γίνει το πρώτο νέο βιντεοπαιχνίδι από τα Bethesda Game Studios από τότε που το Fallout 4 βγήκε προς πώληση το 2015. Ωστόσο, οι φήμες έχουν ήδη αρχίσει να εμφανίζονται όλο και πιο έντονα γύρω από το RPG διαστημικής επιστημονικής φαντασίας από τους δημιουργούς του The Elder Scrolls. Και είναι ότι τώρα οι εικόνες της υποτιθέμενης συλλεκτικής έκδοσης του Starfieldare φιλτράρονται, οι οποίες θα περιλαμβάνουν ένα έξυπνο ρολόι όπως αυτό που μπορείτε να δείτε στις ακόλουθες εικόνες (μέσω VGC).
Τα προαναφερθέντα μέσα διασφαλίζουν ότι θα είναι ένα smart watch σχεδιασμένο από τη βρετανική εταιρεία The Wand Company και ότι το όνομα που λαμβάνεται από αυτή τη συσκευή είναι LPV6 Chronomark Smartwatch. Δεδομένου ότι η λέξη Chronomark είναι επίσης χαραγμένη στο ρολόι, πολλοί πιστεύουν ήδη ότι αυτό θα ήταν το όνομα μιας υπάρχουσας εταιρείας στο σύμπαν του Starfield. Δίπλα στο smartwatch έχει ανακαλυφθεί ένα εγχειρίδιο (που φέρεται επίσης να σχετίζεται με το παιχνίδι της Bethesda) που επισημαίνει ότι θα είναι ένα πλήρως λειτουργικό smartwatch συμβατό με συσκευές Android και θα συνδέετε μέσω bluetooth.

Τώρα μένει μόνο να γνωρίζουμε αν θα είναι πραγματικά μέρος της συλλεκτικής έκδοσης starfield, η οποία δεν έχει ακόμη αποκαλυφθεί επίσημα. Να θυμάστε ότι το Starfield θα φτάσει στις 11 Νοεμβρίου στο Xbox και τον υπολογιστή και ότι θα το κάνει απευθείας μέσω του Xbox Game Pass.


«   »

Add comment

Comments

There are no comments yet.